Start Träning Kontakt Blogg

| Företagsträning | Schema | Om Christel | Priser

Träningsformer

Miou Yoga & Miou Movement erbjuder träning inom:

Yoga - Styrka och smidighet speciellt anpassat efter det företag och de arbetsysslor som de anställda på Ert Företag behöver.

Coreball - Stärkande träning och balansövningar anpassat efter det företag och de arbetsysslor som de anställda på Ert Företag behöver. Särskilt fokus på mage & rygg.

Core - Träning för mage & rygg där du använder kroppen, kroppsvikten och balansen som enda redskap för att stärka upp ditt mittparti.

Cykel - Kondition och fettförbränning på inomhuscykel.

Aqua/Vattengympa - Träning i vattenbassäng med egna kroppen och lättare flytande tillbehör som redskap. Går att göra snäll och skön, eller riktigt tung beroende på målgrupp. Arbetssam träning som är skonsam för leder och muskler - vilket även gör träningsformen perfekt som rehabilitering efter skador.

Stationsträning - Stationer med fokus på styrka, kondition, balans, koordination och stabilitet. Vi jobbar i ett högt tempo men med övningar som alla kan klara. På så vis får vi en bra fettförbränning.

Seniorträning - Träning för er över 60 år. Stationer som förbättrar konditionen, styrkan, balansen och koordinationen. Vi lägger stor vikt på att förenkla er vardag och stärka den muskulatur som ofta ger sig till känna i form av smärta när kroppen blivit lite äldre. Kan med fördel modifieras för er som vill komplettera er golfträning under de kalla månaderna på året.

Foamrollerträning - Träning med foamroller (mjuk rulle) som förbättrar kroppens stabilitet, balans, styrka och rörlighet. Träning för alla med ovan nämna träningsmål där det ges gott om tid för att känna in rörelserna, förstå dem och få ut maximalt med effekt av dem. Sedan länge ett flitigt använt träningsredskap för inom sjukgymnastik/fysioterapi och rehabilitering bl.a. då rullen ger en masserande och triggerpunktstimulerande effekt under träningen.

ELIXIA Power® - Träningskedjan ELIXIA's 50 min. Styrketräning i Grupp. Uthållighetsfokuserad styrketräning med skivstång och fria vikter till peppande musik. Låt för låt jobbar du dig igenom varje muskelgrupp. ELIXIA Power passar för alla!

Kan endast bokas på Licensierad Elixia Träningsanläggning.

BODYBALANCE™ - Förkoreograferat pass på 60 minuter från Les Mills på Nya Zeeland. Yoga, Pilates och Tai Chi i en fantastisk blandning för att träna statisk styrka, förbättra balansen och komma ned i tempo.

Kan endast bokas/tränas på Licensierad LesMills Träningsanläggning.

CXWORX™ - Förkoreograferat pass från Les Mills på Nya Zeeland. Coreträning med kroppsvikt och gummiband som enda redskap. Fokus på mage, rygg och höftstabilitet. Grundformat: 30 min.

Kan endast bokas/tränas på Licensierad LesMills Träningsanläggning.

Ni kan fritt välja att mixa träningsformerna och/eller välja träningstid 30, 45, 60 75 eller 90 minuter.

Bokning av Hembesök Träningspass:

tele.jpg 0705-48 72 43

mail.jpg christel@miouconcept.se

                          

                              

© Miou Concept | mail.jpg christel@miouconcept.se | tele.jpg 0705-48 72 43 | Webbdesign av Insign.se