Start Träning Kontakt Blogg

Träningsformer | | Schema | Om Christel | Priser

Företagsträning

Miou Yoga & Miou Movement är Hälsocoachen för ditt företag!

Hyr Christel för träning i egna lokaler eller på träningsanläggningar i Göteborg.

Christel har de senaste åren haft träning för bl.a Ericsson, Swedish Match, Kungälvs Sjukhus, Metro, TV4, Burgårdsgymnasiet, VOLVO, General Mills mfl.

Varför?

Ett friskt företag är ett effektivt och positivt företag!

Träning är avdragsgillt som friskvård och är ett enkelt sätt för Dig/Er som Arbetsgivare att få en välmående arbetsstyrka.

Genom träningen rehabiliterar mina kunder sina skador och smärta minskar i känsliga områden. Därtill kommer en bättre hållning, en starkare rygg och en bättre kondition för att orka med jobbet och vardagen.

Hur?

Alternativ 1:

Ni som företag kan hyra mig för träning för era anställda, t.ex. som ett lunchpass på 30, 45 eller 60 minuter. Ni väljer träningstyp. Då många av er ligger så nära en träningsanläggning kan ni hyra en hel Sal & Mig som instruktör enligt prisuppgift ovan.

Alternativ 2:

Har ni egna lokaler? Kanske är fikarummet en utomordentlig plats för träning om bara borden flyttas undan? Och Stereon har ni redan? Då Hyr ni Mig enligt prisuppgift ovan, och jag tar med de redskap som krävs.

Miou Yoga & Miou Movement erbjuder träning inom:

Yoga - Styrka och smidighet speciellt anpassat efter det företag och de arbetsysslor som de anställda på Ert Företag behöver.

Coreball - Stärkande träning och balansövningar anpassat efter det företag och de arbetsysslor som de anställda på Ert Företag behöver. Särskilt fokus på mage & rygg.

Core - Träning för mage & rygg där du använder kroppen, kroppsvikten och balansen som enda redskap för att stärka upp ditt mittparti.

Cykel - Kondition och fettförbränning på inomhuscykel.

Stationsträning - Stationer med fokus på styrka, kondition, balans, koordination och stabilitet. Vi jobbar i ett högt tempo men med övningar som alla kan klara. På så vis får vi en bra fettförbränning.

Seniorträning - Träning för er över 60 år. Stationer som förbättrar konditionen, styrkan, balansen och koordinationen. Vi lägger stor vikt på att förenkla er vardag och stärka den muskulatur som ofta ger sig till känna i form av smärta när kroppen blivit lite äldre. Kan med fördel modifieras för er som vill komplettera er golfträning under de kalla månaderna på året.

BODYCOMBAT™- Förkoreograferat pass från Les Mills på Nya Zeeland. Kondition, fettförbränning och styrka med övningar från kampsporter som Boxning, Karate, Tae Kwon Do, Kickboxning, Thaiboxning & Capoeira.

BODYBALANCE™ - Förkoreograferat pass på 60 minuter från Les Mills på Nya Zeeland. Yoga, Pilates och Tai Chi i en fantastisk blandning för att träna statisk styrka, förbättra balansen och komma ned i tempo.

CXWORX™ - Förkoreograferat pass från Les Mills på Nya Zeeland. Coreträning med kroppsvikt och gummiband som enda redskap. Fokus på mage, rygg och höftstabilitet. Grundformat: 30 min.

Ni kan fritt välja att mixa träningsformerna och/eller välja träningstid 30, 45, 60 75 eller 90 minuter.


Kontakta mig gärna för offert på det just Ni vill ha

Bokning av Hembesök Träningspass:

tele.jpg 0705-48 72 43

mail.jpg christel@miouconcept.se

                          

                              

© Miou Concept | mail.jpg christel@miouconcept.se | tele.jpg 0705-48 72 43 | Webbdesign av Insign.se